OKULUMUZ TARİHÇESİ

Okulumuz Muratlı Mahallesinde 2014 yılında Muratlı Ortaokulu olarak eğitim-öğretim hayatına başlamıştır.2016 yılında İmam Hatip Ortaokuluna dönüşerek Ceylanpınar Muratlı İmam Hatip Ortaokulu adını almıştır.Binamız 24 derslikten oluşmakta ve bahçesinde lojmanı bulunmaktadır. Okulumuz İmam Hatip ilkelerini kendine hedef edinmiş olup bu ilkeler doğrultusunda eğitim-öğretim hayatına devam etmektedirOkulumuzun en temel prensibi topluma yararlı, ahlaklı ve düzgün karakterli bireyler yetiştirmektir.

13.05.2020 348